Ricetta per english... Urgenteee
Ciao ragaaa ascoltate dovete aiutarmi! Allora devo fare una ricetta in inglish, ho scelto una semplice.. Pizza margherita... Vorrei una spiegata in modo semplice, con ingredienti e preparazione:) Non troppo lunga perchè faccio molta fatica a memorizzare!
Risposte
Ciao,
Ingredients
extra virgin olive oil (olio extra vergine d'oliva)
tomato sauce (salsa di pomodoro)
garlic, crushed and finely chopped (aglio, schiacciato e tagliato fine - se ti piace....)
salt (sale)
dough crust (impasto)
mozzarella cheese, shredded (mozzarella a striscioline)
fresh basil leaves (foglioline di basilico fresco)
parmesan cheese (parmigiano - se vuoi)
Procedure
Combine the tomato sauce with 2 Tbls. (tablespoons - cucchiaini) of olive oil, garlic and salt in a bowl. Allow to marinate while making the dough. Flatten the dough and top with the tomato sauce, then add the mozzarella cheese and drizzle with olive oil. Decorate with basil leaves.
Bake in preheated 250°C oven for 8−10 minutes or until the crust goldens and the mozzarella cheese melts.
Remove from oven and top it with few more fresh leaves of basil.
ho preso spunto da questo sito (anche se ho un po' modificato da buona italiana):
http://www.recipepizza.com/toppings/margherita_pizza.htm
Spero di esserti stata utile :)
Ingredients
extra virgin olive oil (olio extra vergine d'oliva)
tomato sauce (salsa di pomodoro)
garlic, crushed and finely chopped (aglio, schiacciato e tagliato fine - se ti piace....)
salt (sale)
dough crust (impasto)
mozzarella cheese, shredded (mozzarella a striscioline)
fresh basil leaves (foglioline di basilico fresco)
parmesan cheese (parmigiano - se vuoi)
Procedure
Combine the tomato sauce with 2 Tbls. (tablespoons - cucchiaini) of olive oil, garlic and salt in a bowl. Allow to marinate while making the dough. Flatten the dough and top with the tomato sauce, then add the mozzarella cheese and drizzle with olive oil. Decorate with basil leaves.
Bake in preheated 250°C oven for 8−10 minutes or until the crust goldens and the mozzarella cheese melts.
Remove from oven and top it with few more fresh leaves of basil.
ho preso spunto da questo sito (anche se ho un po' modificato da buona italiana):
http://www.recipepizza.com/toppings/margherita_pizza.htm
Spero di esserti stata utile :)
Io darei un'occhiata qui http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4683/pizza-margherita-in-4-easy-steps
:hi
:hi