Correggetemi se sbaglio
Devo fare un compito di inglese sul computer da quando lo uso, per cosa lo uso ecc. e devo metterci la duration form, il discorso indiretto e il passivo
io ho fatto così se ho sbagliato qualcosa mi potete correggere
ecco qui:
I HAVE BEEN USING MY COMPUTER FOR OVER 6 YEARS, I USE IT TO DO EVRYTHING.
FOR EXAMPLE THE COMPUTER GAMES ARE PLAYED BY ME IN FACT WITH MY COMPUTER I PLAY CALL OF DUTY, A POPULAR WAR GAME. I USE IT ALSO TO WRITE TO MY FRENDS.
YESTERDAY FOR EXAMPLE I CHATTED WITH MY FREND GIUSEPPE.
HE SAID IT WAS A BEAUTIFUL DAY FOR A FOOTBALL MATCH (DUBBIO) BUT I REPLY HIM
I HAD TOO MUCH HOMEWORK THAN HE TOLD ME HE WOULD ARRANGE FOR SATURDAY
SO I ACCEPTED THE INVITATION.
Aggiunto 26 minuti più tardi:
primo errore trovato nella frase HE SAID IT WAS A BEAUTIFUL DAY FOR A FOOTBALL MATCH al posto di was va is
Aggiunto 1 ora 26 minuti più tardi:
ma nessuno mi può aiutare ?
io ho fatto così se ho sbagliato qualcosa mi potete correggere
ecco qui:
I HAVE BEEN USING MY COMPUTER FOR OVER 6 YEARS, I USE IT TO DO EVRYTHING.
FOR EXAMPLE THE COMPUTER GAMES ARE PLAYED BY ME IN FACT WITH MY COMPUTER I PLAY CALL OF DUTY, A POPULAR WAR GAME. I USE IT ALSO TO WRITE TO MY FRENDS.
YESTERDAY FOR EXAMPLE I CHATTED WITH MY FREND GIUSEPPE.
HE SAID IT WAS A BEAUTIFUL DAY FOR A FOOTBALL MATCH (DUBBIO) BUT I REPLY HIM
I HAD TOO MUCH HOMEWORK THAN HE TOLD ME HE WOULD ARRANGE FOR SATURDAY
SO I ACCEPTED THE INVITATION.
Aggiunto 26 minuti più tardi:
primo errore trovato nella frase HE SAID IT WAS A BEAUTIFUL DAY FOR A FOOTBALL MATCH al posto di was va is
Aggiunto 1 ora 26 minuti più tardi:
ma nessuno mi può aiutare ?
Miglior risposta
I HAVE BEEN USING MY COMPUTER FOR OVER 6 YEARS, I USE IT TO DO EVERYTHING.
For example: I use it to play computer games, like Call of Duty, a famous war game; I also use it to chat with my friends, as I did yesterday, when I was texting with my friend Giuseppe. HE SAID (that) IT WAS A BEAUTIFUL DAY FOR A soccer MATCH BUT I told HIM that I HAD to do TOO many HOMEWORK, so HE TOLD ME HE WOULD ARRANGE FOR SATURDAY.
Every day my pc is used by me or by my parents, we can't do without it.
("Was" non è sbagliato, poiché l'azione è già conclusa)
:hi
For example: I use it to play computer games, like Call of Duty, a famous war game; I also use it to chat with my friends, as I did yesterday, when I was texting with my friend Giuseppe. HE SAID (that) IT WAS A BEAUTIFUL DAY FOR A soccer MATCH BUT I told HIM that I HAD to do TOO many HOMEWORK, so HE TOLD ME HE WOULD ARRANGE FOR SATURDAY.
Every day my pc is used by me or by my parents, we can't do without it.
("Was" non è sbagliato, poiché l'azione è già conclusa)
:hi
Miglior risposta
Risposte
pecuniam gli errori di scrittura li ho fatti solo qua.
mentre i tuoi THAT sono omessi questo lo so per certo perchè ho preso come esempio il mio libro
GRAZIE KIKI scusami a che classe stai?
mentre i tuoi THAT sono omessi questo lo so per certo perchè ho preso come esempio il mio libro
GRAZIE KIKI scusami a che classe stai?